Wie is dan die DJ-Entertainer met méér dan 30 jaar ervaring?

Tja, niet geheel onbelangrijk. Mijn naam is Raymond Tjoelker, net 50+, opgegroeid in Hillegom en inmiddels alweer jaren wonend in Nieuw-Vennep. Sinds 1983 ben ik actief met het muzikaal verzorgen en presenteren van feesten en partijen.

Begonnen op mijn 17e jaar met het draaien op zogenoemde jeugddisco's met pick-ups, een mengpaneel, een simpele versterker en huiskamerspeakers en aangezien ik geen rijbewijs laat staan een auto had, was dat dus een paar keer fietsen.

Vanaf mijn 18e heb ik met zowel amateur als professionele drive-in discotheken door het land getoerd. Ondertussen kwam ik door goede recensies bij steeds meer discotheken, bar-dancings, club's en andere horecagelegenheden binnen. Nu, zoveel jaar verder, vind ik het heel fijn om een aantal keer per maand mijn hobby uit te oefenen. En ja, ik ben gewoon helemaal bij met muziek en de techniek van nu.

Agenda

  1 januari: The Great Gatsby, New Yearseveparty vanaf 00.30 uur tot 05.00 uur in Murphy's Law in Hillegom   6 j...

Lees meer

Foto- en filmimpressie

Entertainment is een vak apart en deze discipline versta ik als geen ander! Door mijn jarenlange ervaring en passie weet ik als...

Lees meer
Meer nieuws
 • Welke muziek draai ik?

  Welke muziek draai ik?

  U en uw gasten bepalen in hoofdzaak welke muziek er door mij wordt gedraaid....

 • Soorten feesten en partijen

  Soorten feesten en partijen

  Sinds 1983 zijn er vele honderden feesten en partijen door mij verzorgd....

  Lees meer
 • Henk en Agnes Henk en Agnes

  "Voor de muziek voor ons 25 jarig huwelijk waren we er al snel uit: Raymond zou en moest het gaan doen. "

 • Jacqueline Jacqueline

  "Onze kok nam afscheid. Na een prettig intakegesprek volgde een geslaagde avond met zowel personeel als bewoners. "